deblock-logo

 

Bestel via telefoon:  09 361 10 00
Bestel via mail info@deblockverhuur.be

Medewerker in de kijker

Collega in de kijker: Robin

Robin werkt al bijna 3 jaar bij De Block Verhuur. “Ik ben hier altijd op de koer vanachter om machines die binnenkomen na te kijken en allemaal in orde zetten en eventueel kleine herstellingen uit te voeren, maar ook om te helpen laden en lossen. Dit is mijn eerste job! Toen ik afstudeerde, zag ik de vacature op Facebook, ik heb direct contact opgenomen en ben direct mogen beginnen.”

Share

Deel dit artikel op jouw social media!

Wat vind je zo leuk aan je job?

 

Vooral de afwisseling, je mag veel verschillende dingen doen. Maar ook de collega’s en de werksfeer zit echt goed. Met de jonge gasten kom je goed overeen en kan je wat onnozeligheid verkopen. De oudere mensen leren je veel dingen bij, want die hebben meer ervaring. Heel mooi meegenomen!

 

Waarom zouden mensen bij De Block moeten komen werken?

 

De Block Verhuur is een heel goed familiebedrijf dat momenteel heel hard aan het groeien is, dus ze zoeken sowieso altijd mensen die gemotiveerd zijn om mee te gaan in hun verhaal. Het is echt gewoon top om hier te werken.

 

Moest je 1 machine kiezen, welke zou het zijn?

 

Ik zou zeggen de longreach, de grootste! Een 50 ton kraan. Dat is toch wel een van de toppers?

 

Wat zou je zelf nog willen bereiken de komende 10 jaar?

 

Ik zou graag willen verder groeien hier op de werkplaats. Momenteel ben ik zeer blij met wat ik kan doen en met de job die ik nu doe. Dat mag hetzelfde blijven voor de komende 10 jaar.

Share

Deel dit artikel op jouw social media!

Medewerker in de kijker

Collega in de kijker: Robin

Robin werkt al bijna 3 jaar bij De Block Verhuur. “Ik ben hier altijd op de koer vanachter om machines die binnenkomen na te kijken en allemaal in orde zetten en eventueel kleine herstellingen uit te voeren, maar ook om te helpen laden en lossen. Dit is mijn eerste job! Toen ik afstudeerde, zag ik de vacature op Facebook, ik heb direct contact opgenomen en ben direct mogen beginnen.”

Wat vind je zo leuk aan je job?

 

Vooral de afwisseling, je mag veel verschillende dingen doen. Maar ook de collega’s en de werksfeer zit echt goed. Met de jonge gasten kom je goed overeen en kan je wat onnozeligheid verkopen. De oudere mensen leren je veel dingen bij, want die hebben meer ervaring. Heel mooi meegenomen!

 

Waarom zouden mensen bij De Block moeten komen werken?

 

De Block Verhuur is een heel goed familiebedrijf dat momenteel heel hard aan het groeien is, dus ze zoeken sowieso altijd mensen die gemotiveerd zijn om mee te gaan in hun verhaal. Het is echt gewoon top om hier te werken.

 

Moest je 1 machine kiezen, welke zou het zijn?

 

Ik zou zeggen de longreach, de grootste! Een 50 ton kraan. Dat is toch wel een van de toppers?

 

Wat zou je zelf nog willen bereiken de komende 10 jaar?

 

Ik zou graag willen verder groeien hier op de werkplaats. Momenteel ben ik zeer blij met wat ik kan doen en met de job die ik nu doe. Dat mag hetzelfde blijven voor de komende 10 jaar.

Share

Deel dit artikel op jouw social media!