deblock-logo

 

Bestel via telefoon:  09 361 10 00
Bestel via mail info@deblockverhuur.be

Service

De Block heeft een ruim aanbod machines te huur. Kraanmachine, verreiker of hoogwerker? Onze machines doen dienst voor diverse aannemingsbedrijven en specialisten in wegenbouw. Niet alleen hebben we enkel de beste merken van machines te huur, u mag ook rekenen op een goed onderbouwde service.


Onderhoud en controle
Een kwalitatief merk is één ding, het onderhoud van de machine een ander. Bij De Block bent u 100% zeker van de werkzaamheid van uw machine. Wij hebben enkel machines te huur die bij vertrek ten gronde gecontroleerd zijn. We onderhouden onze machines perfect zodat u als klant mag vertrouwen op een feilloze werking. Doet zich tijdens het gebruik toch een probleem voor? Bel ons en wij lossen het zo snel mogelijk op. 


Zelf ophalen of laten leveren? 
Bij De Block hebt u de keuze om uw machine zelf te komen ophalen en terug te brengen, of om deze te laten leveren en af te halen op de werf. Tegen een kleine meerprijs hoeft u zich niets aan te trekken van het transport van de machine. Zo verliest u geen tijd en kan u zich verder focussen op uw core business.
Meer weten? Contacteer ons vrijblijvend!