deblock-logo

 

Bestel via telefoon:  09 361 10 00
Bestel via mail info@deblockverhuur.be

Medewerker in de kijker

Collega in de kijker: Nicolas

Sinds februari 2022 werkt Nicolas als teamleader technieker. Hij is de schakel tussen de techniekers in het atelier en de klant.

Share

Deel dit artikel op jouw social media!

Hoe ziet jouw job eruit?

 

Ik hou me vooral bezig met alles wat te maken heeft met de techniek. Als er een probleem is met de machines, dan wordt er gebeld en wordt dat doorgeschakeld naar mij. Kunnen we dat ter plaatse oplossen? Dan stuur ik een technieker. Moet die machine terugkomen? Dan zorg ik voor het transport en dergelijke. Ook de stukken die nodig zijn lijst ik op, en zorg dat die besteld worden. Alles wat te maken heeft met de werkplaats, passeert via mij en Guido De Block, met wie ik in tandem werk.

 

Waarom ben je hier komen werken?

 

Het leek mij een heel interessante job. Ook enorm veel variatie in machines: elektrisch, mechanisch, hydraulica… Ook de vele mensen waarmee ik kon samenwerken was een enorm pluspunt. Ik kom uit een volledig andere sector waar ik ook teamleader was. Ik had altijd wel een affiniteit met de mensen én met de administratie die ermee gepaard gaat, en die kan ik in deze job beide combineren.

 

Waarom zouden mensen hier moeten komen werken bij De Block voor jou?

 

Het grote voordeel? Je leert enorm veel bij omdat er zodanig veel variatie is van machines. Nog een zeer goede reden? De heel goede sfeer. Iedereen komt echt overeen met iedereen. Een familiefirma, die vooruit wil, en die ook iedereen van het team mee krijgt in die richting. De mentaliteit zit hier absoluut goed.

 

Wat zou je Niels en Tom willen wensen voor de komende 10 jaar? Of wat zou je hier zelf nog willen bereiken?

 

Ik weet niet wat er op de planning staat of in de pipeline zit maar ik zou zeggen: succes! Dat het een nog grotere success story wordt. Ik ben zeker dat ze in hun gedachten wel al een plan hebben en ik hoop dat ze dat kunnen verwezenlijken.

Share

Deel dit artikel op jouw social media!

Medewerker in de kijker

Collega in de kijker: Nicolas

Sinds februari 2022 werkt Nicolas als teamleader technieker. Hij is de schakel tussen de techniekers in het atelier en de klant.

Hoe ziet jouw job eruit?

 

Ik hou me vooral bezig met alles wat te maken heeft met de techniek. Als er een probleem is met de machines, dan wordt er gebeld en wordt dat doorgeschakeld naar mij. Kunnen we dat ter plaatse oplossen? Dan stuur ik een technieker. Moet die machine terugkomen? Dan zorg ik voor het transport en dergelijke. Ook de stukken die nodig zijn lijst ik op, en zorg dat die besteld worden. Alles wat te maken heeft met de werkplaats, passeert via mij en Guido De Block, met wie ik in tandem werk.

 

Waarom ben je hier komen werken?

 

Het leek mij een heel interessante job. Ook enorm veel variatie in machines: elektrisch, mechanisch, hydraulica… Ook de vele mensen waarmee ik kon samenwerken was een enorm pluspunt. Ik kom uit een volledig andere sector waar ik ook teamleader was. Ik had altijd wel een affiniteit met de mensen én met de administratie die ermee gepaard gaat, en die kan ik in deze job beide combineren.

 

Waarom zouden mensen hier moeten komen werken bij De Block voor jou?

 

Het grote voordeel? Je leert enorm veel bij omdat er zodanig veel variatie is van machines. Nog een zeer goede reden? De heel goede sfeer. Iedereen komt echt overeen met iedereen. Een familiefirma, die vooruit wil, en die ook iedereen van het team mee krijgt in die richting. De mentaliteit zit hier absoluut goed.

 

Wat zou je Niels en Tom willen wensen voor de komende 10 jaar? Of wat zou je hier zelf nog willen bereiken?

 

Ik weet niet wat er op de planning staat of in de pipeline zit maar ik zou zeggen: succes! Dat het een nog grotere success story wordt. Ik ben zeker dat ze in hun gedachten wel al een plan hebben en ik hoop dat ze dat kunnen verwezenlijken.

Share

Deel dit artikel op jouw social media!