deblock-logo

 

Bestel via telefoon:  09 361 10 00
Bestel via mail info@deblockverhuur.be

Medewerker in de kijker

Collega in de kijker: Michiel

Share

Deel dit artikel op jouw social media!

Mijn naam is Michiel en ik werk al 1,5 jaar bij De Block. Eerst een jaar als interim. Ik heb De Block leren kennen via een vacature op Facebook. Ik wou iets in de techniek doen en de machines hier spraken me enorm aan. Na een mailtje, mocht ik gesprek gekomen. Ik woon hier ook in de buurt dus dat is heel gemakkelijk.

 

Hoe zou je de teamsfeer omschrijven?

 

Het team is redelijk gevarieerd op vlak van jonge gasten en de ervaren rotten in het vak. Het klikt wel goed met iedereen dus dat is wel tof. De sfeer onder de collega’s hier vanachter zit heel goed. De vrijdag drinken we ook nog altijd een pintje samen met de mensen van den bureau. Dan komt het hele team samen en zien we iedereen, dus dat is dan wel leuk!

 

Kwam je al uit de bouwsector?

 

Ik kom uit de landbouwsector. Ik heb eerst een andere job gedaan met wachtdiensten en hier bij De Block heb je vast uren wat het wel aangenamer maakt.

 

Waarom zouden mensen moeten komen werken bij De Block?

 

Goeie sfeer, grote machines, veel machines. Ik heb hier echt al veel bijgeleerd van iedereen en het is ook gewoon een heel interessante job.

 

Wat zou je Niels en Tom wensen voor de komende 10 jaar?

 

Dat ze nog kunnen doorgroeien naar wat zij zelf willen bereiken. Het is nog een echt familiebedrijf, er zitten nog veel De Blocks aan den bureau. Ze zijn de laatste jaren al heel veel gegroeid dus ik hoop dat ze dat mogen verder trekken.

Share

Deel dit artikel op jouw social media!

Medewerker in de kijker

Collega in de kijker: Michiel

Mijn naam is Michiel en ik werk al 1,5 jaar bij De Block. Eerst een jaar als interim. Ik heb De Block leren kennen via een vacature op Facebook. Ik wou iets in de techniek doen en de machines hier spraken me enorm aan. Na een mailtje, mocht ik gesprek gekomen. Ik woon hier ook in de buurt dus dat is heel gemakkelijk.

 

Hoe zou je de teamsfeer omschrijven?

 

Het team is redelijk gevarieerd op vlak van jonge gasten en de ervaren rotten in het vak. Het klikt wel goed met iedereen dus dat is wel tof. De sfeer onder de collega’s hier vanachter zit heel goed. De vrijdag drinken we ook nog altijd een pintje samen met de mensen van den bureau. Dan komt het hele team samen en zien we iedereen, dus dat is dan wel leuk!

 

Kwam je al uit de bouwsector?

 

Ik kom uit de landbouwsector. Ik heb eerst een andere job gedaan met wachtdiensten en hier bij De Block heb je vast uren wat het wel aangenamer maakt.

 

Waarom zouden mensen moeten komen werken bij De Block?

 

Goeie sfeer, grote machines, veel machines. Ik heb hier echt al veel bijgeleerd van iedereen en het is ook gewoon een heel interessante job.

 

Wat zou je Niels en Tom wensen voor de komende 10 jaar?

 

Dat ze nog kunnen doorgroeien naar wat zij zelf willen bereiken. Het is nog een echt familiebedrijf, er zitten nog veel De Blocks aan den bureau. Ze zijn de laatste jaren al heel veel gegroeid dus ik hoop dat ze dat mogen verder trekken.

Share

Deel dit artikel op jouw social media!