deblock-logo

 

Bestel via telefoon:  09 361 10 00
Bestel via mail info@deblockverhuur.be

Medewerker in de kijker

Collega in de kijker: Davy

Davy Vanhoutte is nu ruim één jaar planner bij De Block Verhuur.Ik ben verantwoordelijk voor de planning. De aanvraag van de klanten komt bij ons binnen, ik maak een offerte op en probeer een zo goed mogelijk voorstel te bieden aan de klant. We zoeken ook naar de meest geschikte oplossing voor de klant. We bieden het meest passende toestel aan voor de beoogde activiteit. Daarna bekijk ik de transportplanning met Niels en Tom.”

Share

Deel dit artikel op jouw social media!

Hoe ben je bij De Block verhuur terechtgekomen?

 

Ik ken De Block van vroeger, want ik was al werkzaam in de bouwsector, meer specifiek in de transportsector. Ik heb altijd een goede samenwerking gekend met Niels en Tom. En toen ik op zoek ging naar een klein familiebedrijf waar ik iets kon voor betekenen, heb ik contact opgenomen met Niels. Dat was de geschikte match eigenlijk. Ik had gezien op hun website dat ze iemand zochten en heb mijn kans gewaagd.

 

Heb je een favoriete machine in het aanbod? Ben je een echte ‘lover’?

 

Mijn lievelingsmachine is de nieuwste Kobelco SK 500. Dat is echt een grote kraan die heel veel aankan, die heel veel gewicht kan heffen. Om ter grootst is het hier. (lacht) En maar goed ook, want ik heb daar echt een grote passie voor, dat is iets wat mij hier het meeste triggert.

 

Mis je nog iets in de huidige vloot?

 

Ik vind altijd: hoe groter, hoe leuker! Er zijn nog altijd grotere machines op de markt. Dus ik zou het leuk vinden mocht er NOG een grotere wiellader of NOG een grotere kraan bij komen, maar dat is niet aan mij om te beslissen!

 

De Block Verhuur wordt 10 jaar. Mocht je de komende 10 jaar hier meemaken, wat zou je nog willen zien, willen bereiken?

 

Ik denk dat het vooral belangrijk is dat we blijven verder doen zoals we vandaag bezig zijn. Groeien is altijd leuk maar we moeten nog altijd streven naar dezelfde kwaliteit die we op vandaag bieden en onze klanten echt tevreden houden want dat is waar wij ons kunnen onderscheiden.

 

Hoe zou je de sfeer bij De Block omschrijven?

 

De sfeer is zoals het bedrijf is: familiaal. We proberen allemaal goed overeen te komen. We trekken allemaal aan hetzelfde zeil om de doelen te bereiken en dat zorgt ervoor dat er een leuke sfeer is op de bureaus en op de werkvloer.

Share

Deel dit artikel op jouw social media!

Medewerker in de kijker

Collega in de kijker: Davy

Davy Vanhoutte is nu ruim één jaar planner bij De Block Verhuur.Ik ben verantwoordelijk voor de planning. De aanvraag van de klanten komt bij ons binnen, ik maak een offerte op en probeer een zo goed mogelijk voorstel te bieden aan de klant. We zoeken ook naar de meest geschikte oplossing voor de klant. We bieden het meest passende toestel aan voor de beoogde activiteit. Daarna bekijk ik de transportplanning met Niels en Tom.”

Hoe ben je bij De Block verhuur terechtgekomen?

 

Ik ken De Block van vroeger, want ik was al werkzaam in de bouwsector, meer specifiek in de transportsector. Ik heb altijd een goede samenwerking gekend met Niels en Tom. En toen ik op zoek ging naar een klein familiebedrijf waar ik iets kon voor betekenen, heb ik contact opgenomen met Niels. Dat was de geschikte match eigenlijk. Ik had gezien op hun website dat ze iemand zochten en heb mijn kans gewaagd.

 

Heb je een favoriete machine in het aanbod? Ben je een echte ‘lover’?

 

Mijn lievelingsmachine is de nieuwste Kobelco SK 500. Dat is echt een grote kraan die heel veel aankan, die heel veel gewicht kan heffen. Om ter grootst is het hier. (lacht) En maar goed ook, want ik heb daar echt een grote passie voor, dat is iets wat mij hier het meeste triggert.

 

Mis je nog iets in de huidige vloot?

 

Ik vind altijd: hoe groter, hoe leuker! Er zijn nog altijd grotere machines op de markt. Dus ik zou het leuk vinden mocht er NOG een grotere wiellader of NOG een grotere kraan bij komen, maar dat is niet aan mij om te beslissen!

 

De Block Verhuur wordt 10 jaar. Mocht je de komende 10 jaar hier meemaken, wat zou je nog willen zien, willen bereiken?

 

Ik denk dat het vooral belangrijk is dat we blijven verder doen zoals we vandaag bezig zijn. Groeien is altijd leuk maar we moeten nog altijd streven naar dezelfde kwaliteit die we op vandaag bieden en onze klanten echt tevreden houden want dat is waar wij ons kunnen onderscheiden.

 

Hoe zou je de sfeer bij De Block omschrijven?

 

De sfeer is zoals het bedrijf is: familiaal. We proberen allemaal goed overeen te komen. We trekken allemaal aan hetzelfde zeil om de doelen te bereiken en dat zorgt ervoor dat er een leuke sfeer is op de bureaus en op de werkvloer.

Share

Deel dit artikel op jouw social media!