deblock-logo.svg

Telefoneer ons

09 361 10 00

deblock-logo.svg

Bestel via telefoon: 09 361 10 00
Bestel via e-mail: info@deblockverhuur.be

Nieuws

TE HUUR: Vernevelaars!

Sinds kort kan je bij De Block Verhuur ook terecht voor watervernevelaars. Beschikbaar in verschillende maten voor verschillende types van werken.

Door het inzetten van een vernevelaar beperkt je het fijn stof op een werfsite.

NIEUW: Bulldozers en kranen met 3D sturing

Sinds kort kan je bij De Block Verhuur bulldozers en rupskranen huren met 3D machinesturing (TRIMBLE)

Nieuw in ons gamma: Roterende verreiker 25m

Na de roterende verreikers van 21m hebben we nu ook roterende verreikers van 25m in ons gamma. Uitgerust met een lier, hijshaak of werkkooi is hij geschikt voor een hele waaier aan taken!

NIEUW! Hydraulische vergruizer/crusher

Op vraag van verschillende klanten heeft De Block Verhuur geinvesteerd in hydraulische vergruizers/crushers voor de machineklasse 18-25 ton met snelwissel CW4. Dit toebehoren is speciaal ontworpen voor het verpulveren van al dan niet gewapende betonnen structuren! 

Bulldozer met laseruitvoering

De Block blijft investeren in zijn verhuurvloot. Recent hebben we onze bulldozer Komatsu D37 uitgerust met een 2D laseruitrusting en/of sonische taster. Hierdoor kan de machine optimaal benut worden bij het uitvoeren van grondwerken. 

Een geslaagd opendeurweekend

We kunnen terugblikken op een geslaagd opendeurweekend! Veel volk, veel belangstelling en een gezellige sfeer. Het perfecte moment om onze gloednieuwe verhuurvloot aan de mensen voor te stellen. 

Opendeurweekend

Op 18, 19 & 20 oktober zetten we bij "De Block Verhuur" de deuren voor u open! Kom dus een kijkje nemen bij ons in Lokeren waar we onze gloednieuwe vloot aan u voorstellen!

Officiële start

September 2013 is de officiële start van De Block Verhuur bvba. Bezoek zeker de vakbeurs Matexpo van 4 t.e.m. 8 september in Kortrijk Xpo. Op verschillende stands van leveranciers ziet u er enkele van de nieuwste machines die De Block voor verhuur heeft aangekocht.